Ons bedrijf • Kwaliteit, veiligeid en milieu

Kwaliteit, Veiligheid en Milieu HediBouw staat voor kwaliteit, veilig werken en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onderstaande certificeringen geven u de zekerheid dat wij op dit gebied aan de hoogste eisen voldoen.
logo_bouwend_nederland.jpg
Bouwend Nederland Hedibouw is aangesloten bij de brancheorganisatie Bouwend Nederland. Deze organisatie stimuleert o.a. verdere professionalisering en vernieuwing van de bouwsector en ondersteunt o.a. bij thema’s als duurzaamheid en ketenoptimalisatie.
bouwgarant.jpg
Bouwgarant keurmerk HediBouw voldoet aan alle eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Met Bouwgarant weet u als klant dat ons personeel vakbekwaam is, dat er garantie op het geleverd werk wordt gegeven, dat er regelmatig kwaliteitscontroles plaatsvinden, dat er een klachtenregeling is en een geschillencommissie.
VCA NCI
VCA** veiligheidscertificaat HediBouw voldoet aan de strenge eisen op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu. Dat betekent voor medewerkers en opdrachtgever dat er veilig en milieubewust gewerkt wordt op de bouw.
greenworks.png
Greenworks Label HediBouw werkt met bouwproducten die bijdragen aan een duurzaam gebouwd pand. De duurzaamheid heeft betrekking op de grondstoffen, de productie, de toepassing en de verpakking. Hieronder vallen ook keurmerken als FSC, PEFC, DuboKeur, Cradle to Cradle en EU Ecolabel.
fundeon_leerbedrijf.png
Certificaat Erkend Leerbedrijf HediBouw is gekwalificeerd om op te leiden in de bouw en draagt daarmee bij aan een krachtige leeromgeving voor mensen in de bouw. Bij HediBouw krijgen medewerkers en leerlingen alle kansen te leren en zich te ontwikkelen.